| 

Pretrazi Fantom Forum, teme, linkove...

Нисте пријављени.

Dobro došli, gost
Korisničko ime Lozinka: Zapamti me

Dali neko ima pametnu ideju za posao,kako od svakog gradjanina izvuci samo po jedan dinar?
(1 pregleda) (1) gost
  • Strana
  • 1

TEMA: Dali neko ima pametnu ideju za posao,kako od svakog gradjanina izvuci samo po jedan dinar?

Dali neko ima pametnu ideju za posao,kako od svakog gradjanina izvuci samo po jedan dinar? #565

• johny01
Daj te neke pametne ideje ,sta bi to moglo biti.neki proizvod,trgovina.nesto sto je jeftino i sitno a sto ce svima privuci paznju i sto bi svako voleo da ima.blaaa i tako dalje....da dam primer jednog kubanca koji je osmislio privezak sa slikama tompusa i nekakvi inicijala kube.glupo zvuci ali je uspeo da proda 3 000 000 primeraka za manje od godinu dana.mahom su kupovali turisti a i gradjani kube.sta god,privezak je prodala lepo osmisljena slika koja je privukla paznju u ovom slucaju maltene svakog prolaznika.

Re: Dali neko ima pametnu ideju za posao,kako od svakog gradjanina izvuci samo po jedan dinar? #566

ja mislim da bi pravi posao bio sa lava lampama... vidjao sam ih po Zapadnoj Evropi i dosta su popularne. Mislim i da bi kod nas bile pun pogodak,jer ih slabo vidjam,a dosta su zanimljive. Rade tako sto ih ukljucis i izgleda kao lava da se pomera unutar lampe . proizvode ih Slovaci ,koliko ja znam .
,
za jos slika ukucaj samo na google lava lamp .
Poslednja izmena: od pedja.

Re: Dali neko ima pametnu ideju za posao,kako od svakog gradjanina izvuci samo po jedan dinar? #567

• johny01
Mislis da lampe prodajem za dinar?

Re: Dali neko ima pametnu ideju za posao,kako od svakog gradjanina izvuci samo po jedan dinar? #568

pa nije bas jedan dinar.. ja sam moju platio oko 7 evra,ali bi trebalo da kod nas budu jeftinije.. jbg,ne mogu se setiti niceg jeftinijeg od toga..

Re: Dali neko ima pametnu ideju za posao,kako od svakog gradjanina izvuci samo po jedan dinar? #569

• johny01
Daj nesto bolje... Da sam hteo uzeo bih 100 mobilnih telefona za sto dinara
  • Strana
  • 1
Vreme za pravljenje stranice: 0.25 sekundi

Help Center

Radio Stations Online

Fantom Forum

Your country or radio station not listed?

Please contact us!

More Information

Нисте пријављени.

"